Novi materijali Ede Maajke iščekivani su s nestrpljenjem, a album je odmah po objavi dobio sjajne kritike i postao dosljedan nasljednik bendovskog „Puta u plus“. Albumom „Moćno“ Edo se vratio klupskom zvuku i baziran je na moćnim beatovima njegovog dugogodišnjeg suradnika Matka Šašeka Kooladea.

"Letimo iznad" novi je singl i četvrti spot s Edinog novog albuma. Njegovi gosti na ovoj traci dio su kolektiva TDKM, reperi Tibor i Burky čiji se versi idealno nadovezuju na one jednog od najboljih regionalnih tekstopisaca. Prilično je izražen onaj pravi old-school rap kojim Maajka još jednom potvrđuje svoj status na regionalnoj hip-hop sceni. „S Burkijem sam već surađivao na pjesmi 'Volim te' prije dosta vremena, na albumu „Balkansko, a naše“, a s Tiborom mi je ovo prva suradnja. Provjerite mladog repera Noti Limuna koji je također dio TDKM ekipe, ima odličan album i gost sam mu na pjesmi 'Moneypenny'", kaže Edo.  

„Imati spot s Edom na neki mi je način ostvarenje dječačkih snova. Stvar je super ispala i Edo je više puta izrazio želju da i vizualno zaokružimo tu priču. Pošto inače sve svoje spotove radimo sami, a trenutno živimo na istom kvartu, predložio sam mu da se okupimo s prijateljima i rep kolegama u blizini Maksimira i samo pustimo da nas vodi druženje i zabilježimo to kroz jednostavne kadrove repanja u kameru i prepuštanja muzici bez puno filozofiranja. S Edom je suradnja protekla glatko i bio je otvoren za sve ideje, a nadam se da ćemo ovako nešto ponoviti i na idućim izdanjima", ispričao je Tibor u ime cijelog kolektiva.

Prvi sunčani dan nakon neumorne kiše koja je nas je tjednima zalijevala bio je THE DAY za snimanje na kojemu su uz Edu, Tibora i Burkyja sudjelovali i Koolade te Guzo, Mat, Danex – novi, talentirani artisti i producenti koji stvaraju pod okriljem TDKM.

Od objave albuma ovog proljeća, Edo se intenzivno bavi i koncertnim promocijama koje su ga odvele na mnoge lokacije kako po Hrvatskoj tako i regiji, a reakcije publike na live izvedbe unisono su afirmativne.

Kritika i publika zajedno potvrđuju da je album s punim pravom nazvan upravo „Moćno“, a Edo dodaje: „Album odlično prolazi kod publike, na koncertima i streaming servisima. Promovirat ću ga i u sklopu ovogodišnjeg November festa, 05.11. u zagrebačkoj Tvornici Kulture. Na bini će uz mene biti DJ Oli Dobolli i nekoliko gostiju pa dođite da zajedno 'Letimo iznad'!“

Album "Moćno" slušajte na streaming servisima. 

Izvor: Dallas Records