Nakon što je osvojio radijski eter i slušatelje, hit singl ‘Sve mi uzmi’ Lorenza i Marka Kutlića dobio je i video spot. 

Lorenzo je jedan od poznatijih hrvatskih DJ-eva i jedini DJ iz EDM žanra koji je sa singlovima na hrvatskom jeziku dospio na vrhove liste radija i televizija u Hrvatskoj i regiji. I ovog puta nastavlja s uspješnim suradnjama, a na novom singlu 'Sve mi uzmi' ugostio je provjereno ime, Marka Kutlića

Veliko zadovoljstvo je dati sebe u nekom drugom glazbenom izričaju koje nije moje matično. Suradnja sa Lorenzom odlična je i najava moje nove pjesme koja izlazi kroz mjesec dana", kaže Marko.



Lorenzo iza sebe ima LP na kojem su gostovali neki od najtalentiranijih hrvatskih izvođača kao što su Mia Dimšić, Antonela Doko, Ivan Dečak, Lara Antić, Goran Bošković, David Magdić, Dino Purić i Reper iz sobe, ali i nastupe diljem regije među kojima se izdvajaju čak dva s Ultra Europe festivala te iz brojnih klubova diljem Jadrana. 

Za produkcijski dio zaslužan je mladi i talentirani producent Antonio Perina koji je i spojio Marka i Lorenza.

„Sjajno iskustvo je bilo raditi na ovoj pjesmi. Imam osjećaj da se dogodila dobra sinergija svih koji su radili na projektu, a u takvim uvjetima čovjek se osjeća slobodno izraziti i dati najbolje od sebe. Između Marka i Lorenza je nastao pomalo egzotičan i jako dobar spoj. Vjerujem da će ova pjesma naći svoje ljude", kaže Antonio.

Pjesma 'Sve mi uzmi' u izdanju izdavačke kuće Tom Tom Music, iza koje stoji poznati glazbeni producent Tomo In der Mühlen, dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

Izvor: IDM Music