“Požalit se nekom” zarazni je pop rock singl, a glazbu i tekst potpisuje Tibor Karamehmedović, dok prateći video spot dolazi iz radionice Gržinčić Creative Visuals.

Kako sam Tibor kaže povodom objave singla: “O pjesmama je tako dosadno pričati. Secirati je skalpelom da vidiš koje to niti i sjećanja drže sve na tom fantastično nestabilnom okupu. Bolje rakija no savjet jer greške su tu da se, eto, ponavljaju.”

Tiborov iskorak prema solo vodama nastupio je uz prvijenac "I na kopnu i na moru”, a novi studijski uradak bit će objavljen početkom 2023. za LAA. Nakon tri godine rada na materijalu, drugi samostalni album “Požalit se nekom” predstavit će, kako Tibor kaže, osam pjesama ljubavne rock’n’roll tematike.

Prije solo izdanja Tibor je završio i rad na četvrtom albumu benda Silente, jednostavno nazvanog “IV”, koji je iznjedrio sedam singlova, a nagrađivane pjesme su osvojile radijski eter. U trenutku kada bend ulazi u studio i priprema se za rad na novom albumu, za Tibora se nastavlja prilično aktivna godina kada će, uz rad s matičnim bendom, i samostalno predstaviti vlastiti materijal.

Singl “Požalit se nekom” dostupan je na svim streaming servisima.

Izvor: LAA