Album donosi deset pjesama s tematikom kojom je najčešće zaokupljen većinski autor Ivan Dečak; u velikoj većini to su kronike međuljudskih odnosa u konstantnoj mijeni, akteri koji se razilaze i zbližavaju, emotivna ranjivost.

Album "Javi se kad stigneš" otvara pjesma "Sva naša ljeta", jedna od šest već objavljenih singlova - "Carstvo sunca""Javi se kad stigneš", "Nova godina nije se dogodila""Vidi kako se smiješ" te "Rum na usnama", jedini duet na albumu u kojemu im se pridružio fantastični Božo Vrećo.Četiri do sada neobjavljena singla - "Ako imaš video""Ruga se tuga", "Zajedno sami" i "Rakete s Vrbikana kojoj su ugostili saksofonista i skladatelja Igora Geržinu - noviteti su koje će publika po prvi puta imati priliku poslušati.

Uz Ivana Dečaka, svoj su autorski potpis na ovom albumu ostavili i ostali članovi Vatre - Mario Robert Kasumović, Matija Kovač i Mihael Kurjančić. Sjajna Ivana Starčević posudila je svoje vokale u pjesmi "Zajedno sami".

Produkcijski su ostali u sigurnim rukama uigranog dvojca Jure Ferine i Pavla Miholjevića s kojima ih veže dugogodišnja produktivna i kreativna suradnja.

Omot albuma "skriva" posebnu priču: dizajner Dinko Batarelo inkorporirao je likovne radove učenika Osnovne škole kralja Tomislava sa zagrebačke Trešnjevke i kreirao zanimljivu naslovnicu.

Album "Javi se kad stigneš" donosi još jedan uspješan set pjesama iz Vatrina glazbenog studija, a prije nego ga objave na vinilu, možete ga pronaći na svim digitalnim platformama!

 

Izvor: Dallas Records
Cover naslovnice: Dinko Batarelo