U svijetu u kojem i dalje prečesto prevladavaju muški izvođači, umaški festival svoje će nadolazeće izdanje graditi na snazi i utjecaju umjetnica koje od kojih neke već desetljeće kreiraju svjetske top liste i trendove. Moćnu headline liniju u laguni Stella Maris 27. i 28. svibnja predvode hip hop superstar Iggy Azalea i techno kraljica Amelie Lens uz koje će pozornicama vladati i Konstrakta, Senidah, Mimi Mercedez, Insolate, Tijana T, Adiel, Brina Knauss, Tam, Muha i Virgin Helena.Iggy Azalea
od 2006. do danas, postala je jedno od nezaobilaznih glazbenih imena nove generacije, a kao bijela žena u hip-hopu dugo se trebala dokazivati. Talent, upornost i fokus njena su snaga od samih početaka. Stoga danas nosi status hip-hop superzvijezde, a njezin dolazak na Sea Star festival jedna je od rijetkih europskih ekskluziva ovog ljeta te uopće prilika da publika uživo čuje njene hip–hop megahitove “Fancy”, “My World” i “Problems”.Nakon što je pokorila neke od najvećih europskih i svjetskih festivala i više puta osvojila kolosalni podij EXIT mts Dance Arene, 27. svibnja ove godine, Amelie Lens bit će zadužena za jake bas frekvencije na Sea Star festivalu u Umagu. Eklektičnim DJ setovima u kojima donosi techno budućnosti kombiniran s old school elementima, Amelie Lens osvojila je najveće svjetske festivale kao što su Coachella, Awakenings i Time Warp. Uz Amelie na ovogodišnjem Sea Staru nastupit će i talijanska DJ zvijezda Adiel te slovenska techno miljenica Brina Knauss uz neizostavne regionalne zvijezde svjetskog glasa Tijanu T, Insolate i Virgin Helenu.U Hrvatsku premijerno stiže i trenutno najpopularnija regionalna zvijezda Ana Đurić Konstrakta, srpska glazbenica, koja je atipičnim zvukom pjesme „In Corpore Sano“ pomela konkurenciju na Beoviziji i predstavljat će Srbiju na Eurosongu. Ne prestaje oduševljavati i publiku i medije ovih prostora, a potvrda nastupa na Sea Staru stigla je u tjednu kad je zasjela na prvo mjesto hrvatske Billboard ljestvice i svim regionalnim You Tube trendovima!Trap kraljica Balkana Senidah, vraća se na Sea Star s mnoštvo novih hitova koji već po izlasku broje milijunske preglede, a moćni ženski gang upotpunit će jedno od zaštitnih lica srpske hip hop scene Mimi Mercedes i sjajne mlade nade regije Muha Tam.

Svi Exitovi festivali svoj identitet grade i na promicanju glazbenih, kulturnih te ljudskih vrijednosti, a spolna ravnopravnost na svim nivoima rada zauvijek će biti u fokusu. Ovogodišnji line up Sea Stara svojim će primjerom pokazati kako je moguće napraviti razliku. Uz mnoge izvođačice u lagunu stiže i niz odličnih glazbenika koje čine Dubioza Kolektiv, Meduza, Topic, Vojko V, Farrago, Buč Kesidi, Buntai, KUKU$ i brojni drugi.

Osim regularnih festivalskih ulaznica po cijeni od 279 kn u ponudi je i omiljena prodajna akcija 4+1 gdje se uz 4 kupljene ulaznice jedna dobiva na poklon, kao i jednodnevne ulaznice po promo cijeni od 169 kuna, uz uštedu od čak 35%.

Kompletna ponuda ulaznica i smještaja može se pronaći na Ulaznice sekciji službenih stranica festivala. Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijede i za izdanje 2022. godine.