Debitantski album, iza kojeg stoji Željka Veverec, objavljen je krajem prošle godine i svrstan među najbolja glazbena ostvarenja 2020. Nakon digitalnog i CD izdanja, “I Glow” je objavljen i na vinilu, a sve to u izdanju LAA.

Vinilno izdanje dolazi godinu dana nakon što je album trijumfirao na nagradama Rock&OFF-a pokupivši onu za album godine, pjesmu godine, pop album i prasak godine, te osvojio Porina za najbolji album elektroničke glazbe. “I Glow” pozicionirao je Je Veux kao jednu od najzanimljivijih autorica na ovim područjima, a fantastične recenzije album prate od objave.Devet pjesama progovara o prijateljskim i ljubavnim odnosima, odnosima prema strahovima i idolima, kao i prema samoj sebi. Uz Željku Veverec, kao autoricu i pjevačicu, koja se prihvatila i gitare, na albumu je i njezina iskušana ekipa – Toni Starešinić na klavijaturama, Đuro Dobranić za bubnjevima i Igor Dorotić na trubi. Od glazbenih gostiju pridužili su joj se Matej Milošev na violončelu, Dean Melki na violini, Hrvoje Nikšić koji potpisuje efekte dok je za dodatnu elektroniku i efekte zaslužan Janko Novoselić.

 

Vinil je dostupan u Zagrebu u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dancing Bearu i Aquariusu, u Rijeci u Dallas Music Shopu, kao i online na njihovim web shopovima. 

Prilika za čuti kako zvuči jedno od najboljih novijih diskografskih ostvarenja je u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u četvrtak 10. veljače 2022.

Ulaznice za koncert su u prodaji od srijede, 22. prosinca po early bird cijeni od 60 kn. Od 1. siječnja iduće godine cijena ulaznice će iznositi 70 kn dok će na dan koncerta biti 80 kn. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i Entria, kao i online na www.eventim.hr i www.entrio.hr.

Izvor: LAA