Akademska glazbenica, kantautorica i multiinstrumentalistica Lana Škrgatić se zaljubila u ovu pjesmu legendarne grupe Bajaga i Instruktori kada ju je čula uživo na njihovom koncertu te odlučila obraditi ovu intimnu baladu na svoj način, naravno, uz blagoslov Momčila Bajagić. 

"Lanina obrada mi se svidjela. Interesantno je što pjesmu više obrađuju pjevačice iako je napisana iz muške perspektive. No, jezik kojim progovara je univerzalan. Lani želim puno sreće s njenim prvim albumom", rekao je Bajaga.

Lana S. ne krije uzbuđenje pri ovakvoj iskazanoj podršci te je svjesna njene težine jer ipak dolazi iz usta regionalne zvijezde, a dodatna težina je upravo u činjenici da je Bajaga jedan od Laninih idola.

"Kada sam bila na turneji sa Zabranjenim Pušenjem, našli smo se na festivalu gdje su nastupali i Bajaga i Instruktori. Čula sam njihovu izvedbu pjesme "Od kada tebe volim" i skroz se zaljubila u pjesmu... Kada je došao trenutak odabrati jednu obradu za moj album prvijenac, odlučila sam se upravo za tu pjesmu. Nisam uopće dvojila. Pjesma je toliko intimna i posebna, da smo odlučili staviti samo akustičnu gitaru, flautu i moj vokal bez ikakvih bekova i dodataka... I zapravo smo snimali u jednom take-u jer je pjesma zahtijevala tako intimnu atmosferu i emociju. Sam Momčilo Bajagić je rekao da je oduševljen aranžmanom i izvedbom tako da sam jako sretna, a moram priznati i ponosna. Stop se tiče video spota, isto smo išli s minimalizmom i intimom, tako da smo samo Dragomir Herendić (Dragianni) i ja u spotu sa svojim instrumentima, a glavnu priču priča predivan plesni par za čiju se koreografiju pobrinula Nina Vidošević. Za video produkciju, opet se pobrinuo Goran Arbanas", rekla je Lana S.

Izvor: Hamar Media