I na novoj pesmi Ljubičice nastavljaju sa senzualnim zvukom i sada je već prilično jasno kakvo izdanje nas očekuje na jesen. Prepoznatljiv i tvrd svirački gruv, kombinovan sa sintisajzerom i ritam mašinom postao je zaštitni znak braće Stevanović. Pored standardne ekipe sa kojom rade Vuk i Petar – producenta Milana Bjelice i muzičara Petra Pupića - na ovoj pesmi oko teksta pomogli su Luka Racić i Zoran Zarubica iz benda Buč Kesidi. Svima je sada jasno da su se ovim singlom Ljubičice i definitivno vratile na scenu.

“Bili smo jako nestrpljivi da podelimo još nešto sa dolazećeg albuma, a ova pesma nam se učinila tako letnjom, da prosto nismo mogli da čekamo jesen. Kada je stigao i spot, znali smo da je ovo definitivno stvar koja će nam obeležiti leto i povratak na scenu,” kaže Vuk iz benda Ljubičice.

“Super smo se zezali dok je pesma nastajala i mislim da je ta atmosfera džemovanja sačuvana i da se dobra energija prenela do finalne verzije. Bjelica je uradio odličan posao i mislim da je ovo najbolji zvuk koji smo imali do sada!” naglašava Petar.

 Idejno rešenje spota delo je Rastka Ilića, koji je poznat i kao treća Ljubičica, a cela ideja relizovana je u novosadskom studiju Zebra uz pomoć rediteljke Mie Mlinarević i sjajne prateće ekipe. Zvezda spota, glumica, koreografkinja i plesačica, Aleksandra Arizanović, koju poznajemo pre svega iz sveta pozorišta ("Vrpca" u produkciji UBUS-a, "Fleke" u režiji Juga Đorđevića, "Crna ovca" u režiji Snežane Trišić i mnoge druge), osmislila je i izvela koreografiju.

Pesma "Možda je vreme" dostupna je na svim digitalnim platformama.


Izvor: Pop Depresija