Na remasteriranom vinilu se nalaze i ne objavljene četiri verzije pjesama: "Untitled II", "Grane smo na vjetru", "Tranzit" i "Kao vjetar".

„Prije 20 godina, Menart je objavio album Ruke. On je bio plod moje pariške avanture s Isabel na violini, Dušanom Vranićem na klavijaturima, Đanijem Pervanom na udarljkama, Vedranom Peternelom na zvučnim efektima, snimanju i produkciju, uz sudjelovanje još desetak francuskih i hrvatskih glazbenika. Taj nas je album uveo na međunarodnu scenu. Na njemu se utemeljio Rundek CARGO Orkestar koji je skupa „jahao“ desetak godina. Bila je to vrlo nadahnuta suradnja i zahvalan sam na iskustvima i novim pogledima koje je otvorila!“ rekao je Darko Rundek.


Veliki interes za ovim izdanjem u cijelog regiji i šire, pokazuje činjenica da su svi potpisani primjerci vinila koji su se mogli prednaručiti prije službenog izlaska, putem Menart webshopa, rasprodani u manje od 72 sata.

Od petka 14. listopada dvostruku ploču i CD „Ruke (Remastered)“ možete kupiti u Menart multimedijalnoj knjižari, putem Menart webshopa i u svim boljim CD shopovima.

Album „Ruke (Remastered)“ slušaj na streaming servisima:
https://bfan.link/ruke-remastered

Nedavno je objavljen i video za remasteriranu pjesmu "Sjaj što izdaje" kojeg je režirao Dalibor Barić - priznati multi-medijalni umjetnik koji je prošle godine bio nominiran za Oscara. 

Album se našao na prvom mjestu prodaje u Hrvatskoj.



Izvor: Menart