Pjesma Mali krug velikih ljudi u izvođenju Massima se po 30. puta našla na prvom mjestu HR Top 40 liste. Radi se o rekordu svih vremena radijskog emitiranja u Hrvatskoj. Glazbenik s dugogodišnjom karijerom tijekom koje je osvojio brojne vrhunce godinama pomno bira što će i kako će nešto otpjevati, a sam je naglasio da nakon svega on više nema pravo na prosječne pjesme, samo one posebne.

Autor pjesme je Ivan Dečak, a pjesma je snimljena u produkciji poznatog dvojca iz studija Pleasantville Jure Ferine i Pavla Miholjevića. Pjesmu izdaje Aquarius Records.

Iza vječnog Massima na prvom mjestu, na drugom mjestu Top 3 našli su se Noelle i ZETZ s novom pjesmom koju izdaje MenartHalo. Na trećem mjestu nalaze se Nikolina Tomljanović i Belfast food s pjesmom Volim kako se smiješ u izdanju Dallas Recordsa. 

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130. Podaci s ovotjedne liste odnose se na tjedan od tog do tog datuma i da se uvijek mjeri od ponedjeljka ujutro do nedjelje navečer.

Izvor: Hrvatska diskografska udruga