Šest mjeseci uoči spektakla, Massimo najavljuje koncert karijere - 5. studenog 2022. jedan od ponajboljih glasova regije stiže u Arenu Zagreb! Nakon brojnih hitova koji su njegovu glazbu približili svim generacijama Massimo se odlučio na veliki korak, okupio je vrhunsku ekipu i priprema glazbenu poslasticu koja se ne propušta. U zagrebačkoj Areni uz prijatelje, goste, svoj vrhunski bend, produkciju na svjetskoj razini, održat će 5. studenog krunski koncert.

"Dugo ovo planiramo i iako nam je život razne izazove stavio na pladanj, odlučili smo se na ovaj veliki korak. Vrijeme je da okupimo naš mali krug velikih ljudi i da uz glazbu proslavimo sve što nas veseli u životu", najavio je Massimo svoj najveći koncert.



Nakon rasprodanih koncerata u gotovo svim dvoranama u Hrvatskoj i regiji, brojnih nagrada i priznanja, deset Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu ne čudi što se Massimo odlučio publici prirediti spektakl i u Areni Zagreb. A kako bi publici pružio nezaboravnu večer muziciranja i umjetnosti oko sebe okuplja najbolju ekipu i goste koje će tijekom nadolazećih šest mjeseci predstaviti publici.
 
Kao posebni partneri na ovom projektu svoje snage udružili su Top radio, RTL Televizija i Aquarius records kako bi Massimovim fanovima priuštili nezaboravnu večer.


Ulaznice pronađite na Entrio.hr
A sve novosti o spektaklu pratite na Facebook događaju.

Izvor: Aquarius Records