Rock&OFF nagrada ponovno se dodijelila u deset kategorija, a žiri u sastavu novinara koji prate domaću glazbenu scenu odlučili su tko su pobijednici u kategorijama Album godine, Pjesma godine, Veliki prasak godine, Koncertni izvođač godine, Rock&Off izvođač godine, Pop&Off izvođač godine, Rap&Off izvođač godine, Jazz&Off izvođač godine, Electro&Off izvođač godine te Iskonova nagrada publike.

Stručni žiri nagrade Rock&Off odlučio je da je Album godine "Let Me Panic" izvrsne Bad Daughter iza koje stoji Dunja Ercegović, a koja je nedavno dobila i Runda nagradu za Najbolji album. Osim nagrade za album godine, Bad Daughter je slavila i u kategoriji za Pop&Off izvođača godine. Urban&4 osvojili su nagradu za Pjesmu godine za singl "Sama", a dobili su  Iskonovu nagradu publike.

Veliki prasak godine otišao je u ruke Miriiam koja je za tu nagradu dobila i 10 tisuća kuna od HDS ZAMP-a. 


Kensington Lima
su Rock&Off izvođač godine, a Grše Rap&Off, dok je Toni Starešinić pobjednik u Elektro&Off kategoriji. Jazz&Off ime godine je Matija Dedić, a ovogodišnja nagrada za životno djelo Rock&Off-a pripala je Milanu Manojloviću Manceu. Koncertni izvođač godine je grupa Jonathan koji su nastupili i na pozornici Tvornice te večeri, a osim njih publiku su zabavljali Doringo, ERIC, Grše, Miriiam, Milošev, Plastic Knives, The Gentleman, Tús Nua, Urban&4, pocket palma i Šiza!

Fotografije s dodjele pogledajte na službenom Facebook profilu Rock&Off.