Prethodni  singl „usne uz rebra (na na na)“, koji je ostavio jak dojam na slušatelje, kao i tamina najnovija pjesma, naći će se na nadolazećem EP izdanju „refleksija“. 

„ne pričaj o nama“ je pjesma sa zaraznim dance ritmom o kraju jedne ljubavi i osnaživanju: „Ovo je posljednja pjesma koju sam napisala za EP. Nastala je slučajno dok smo završavali druge pjesme, kada je moj producent Mihajlo (Summer Deaths) pustio ovaj beat i već u prvih par sekundi sam znala da je to to, baš mi je trebala ovakva upbeat pjesma da zaokružim izdanje. Jako mi je lako došla, prva melodija pjevanja je ostala i u finalnoj verziji. Samo su mi sinule riječi ‚gledaj me preko ekrana‘ i ostatak sam napisala oko toga. ‚ne pričaj o nama‘ je između ‚aj ćao‘ tematike i nekih mojih nježnijih pjesama, jer prenosi ‚gledaj me kako kidam‘ energiju, ali i priča priču tijeku i kraju jednog odnosa“, otvara se tam o novom izdanju.

Spot koji stiže uz pjesmu vizualni je prikaz specifične inspiracije koja je upotpunila ovu priču: Estetiku je inspirirala Tomoe Gozen, samuraj ratnica, a narativ predstavlja put prolaska kroz napore radi dolaska do boljeg stanja, prikazan kroz motive godišnjih doba. Režiju i montažu spota potpisuje Gavrilo Nenadović, a direktor fotografije je Džejlan Ibrahimović“, priča tam.

EP "reflekcija" izaći će tijekom veljače. Zasad je dostupan za pre-order

Izvor: Universal Music Hrvatska